GREEN CLAY FACIAL SOAP BAR Dermags : Dermags Skin Solution
GREEN-CLAY-FACIAL-SOAP-BAR

GREEN CLAY FACIAL SOAP BAR Dermags

Sekali lagi Dermags telah mengeluarkan produk natural terbaru iaitu Glass Skinz by DERMAGS- GREEN CLAY FACIAL SOAP BAR a.k.a sabun untuk jerawat..

Kegunaan

Sabun ini dirumus khas untuk membersihkan kotoran/minyak berlebihan yang boleh menyebabkan kulit rosak akibat jerawat.

Selain daripada itu, ianya sangat berkesan untuk mengawal keseimbangan pH kulit serta memelihara kulit supaya kekal lembap sepanjang hari.

Ramuan / Ingredients:

Semua ramuan yang digunaakan adalah bersifat asli iaitu madu, tanah liat hijau, sulfur, tea tree oil, glycerin, ekstrak kulit manggis dan essential oil

Cara penggunaan:

Basahkan sedikit GREEN CLAY FACIAL SOAP BAR dan buihkan ke tangan. Kemudian, cuci muka secara urutan lembut ke muka, ratakan, kemudian bilas dengan air bersih

Ciri- ciri:

Fizikal: Bentuk seperti daun dan berwarna hijau

Berat : 50g
Ketahanan: 4-5 minggu penggunaan

Harga: RM49.90

Berminat boleh order disini – Klik Sini

Green Clay Facial Soap Bar Dermags

Sedikit info berkenaan Jerawat dan Stress

Ramai yang stress during MCO ni, tak dapat keluar ke mana-mana.

Kalau korang nak tahu bila kita berada dalam keadaan stress, kelenjar adrenalin mula bekerja dan memenuhkan saluran darah dengan hormon kortisol dan mengaktifkan kelenjar peluh. Kesannya, kulit akan mengalami keradangan dan menjadi lebih berminyak, liang roma tersumbat dan bakteria mula terkumpul lalu menjadikan kulit anda berjerawat. Tetapi jangan risau, jerawat yang keluar disebabkan stress boleh dicegah dengan rawatan yang betul.

Tidur yang lena dan rehat yang mencukupi membantu untuk mendapatkan kulit yang sihat dan cantik. Kurangkan stress, sentiasa bersyukur dan redha dengan apa yang kita ada. Sentiasa bersifat terbuka, memaafkan sesiapa sahaja dan hiduplah dengan gembira. Jangan lupa untuk minum air secukupnya!!

Selain daripada itu, penjagaan kulit wajah juga sangat penting especially during MCO kerana ramai yang terlalu sibuk di dapur disamping sibuk juga menguruskan keluarga hingga terlupa untuk membelai kulit wajah. Untuk itu DERMAGS Skin Solution sentiasa bersiap sedia untuk menemani anda sepanjang masa dan melengkapkan rutin harian penjagaan kulit wajah anda.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You cannot copy content of this page