2-Perkara-yang-jarang-ambil-tahu-pengguna-Dermags

2 Perkara yang jarang diambil tahu pengguna Dermags

Pada kali ini Fiza ingin ceritakan dua perkara yang Fiza rasa pengguna Dermags perlu ambil tahu ketika membeli Dermags namun ianya jarang ditanya oleh mereka. Sudah tentu semasa kita hendak membeli Dermags, kita kena tahu kelebihan Dermags, produk Dermags mana yang sesuai dengan kulit kita, cara pakai produk macam mana dan apa-apa sahajalah berkaitan produk. Betul tak ?

Namun begitu kali ini Fiza taknak fokus bab produk, tetapi lebih kepada perkara lain yang tidak kurang penting juga sebagai pengguna Dermags harus ambil tahu.

1. Cara Dermags dijual

Sepanjang hampir 4 tahun Fiza closing Dermags, rupanya masih ramai juga yang ingatkan Dermags ni dijual umpama dalam satu kedai besar dan ramai staff jualan dibawah satu bumbung yang membantu pelanggan untuk dapatkan Dermags.

Tidak macam tu yer

Dermags dijual melalui distributor, stokis dan juga agen dropship yang sah sahaja yang berada seluruh Malaysia. Tiada dijual secara direct daripada HQ, UTM, kilang Dermags, Dr Mariani, staff / pembantu Dr Mariani dan apa – apa nama daripada HQ Dermags. 

Anda boleh tanya kepada stokis/agen berkenaan namanya dan dari mana. Macam Fiza stokis Bukit Antarabangsa Ampang 🙂  Nak kenal Fiza – Klik sini

Dermags secara kebanyakkannya dijual secara online, dan mostly berurusan antara penjual dan pembeli juga melalui online samada secara wasap, fesbuk dan sebagainya. Kerana itu lebih mudah dan pantas.

Namun ada juga stokis/agent yang punya kedai fizikal dan jual secara offline. Jangan risau, anda beli di level  mana sekalipun harga Dermags sama sahaja dan terkawal. Tidak lebih dan tidak kurang..hihi

2. Dapat Point terkumpul

Perkara ini juga jarang orang tanya Fiza even dari pengguna Dermags yang dah lama. Sebenarnya jika anda beli Dermags, anda akan dapat point tau. Point ini anda boleh kumpul dan kemudiannya boleh tebus (redeem) semula dengan produk Dermags yang lain. 

Point ini direkodkan dalam sistem Dermags oleh stokis/agent yang anda beli tadi. Boleh tanya stokis/agent yang anda biasa beli, tanya dia berapa point terkumpul anda sekarang? Cukup tak untuk redeem? Hanya beri nama dan no telefon, stokis/agent boleh tolong check kan point untuk anda.

Mahu Fiza tolong check point anda? Boleh – Klik sini

Berikut adalah senarai produk dan point yang terkini yang Fiza dapat untuk rujukan. Point ini ditentukan oleh HQ dan sebarang perubahan tertakluk pada HQ.

Point Redeem Dermags Terkini
Point Redeem Dermags Terkini

Kesimpulan

Kesimpulannya, kenalilah seller Dermags anda. Kalau boleh save nombor seller di handphone supaya mudah untuk rujuk dan dapat info terkini dermags. Dan yang penting anda tahu point terkumpul dan bolehlah plan dan usha-usha nak redeem produk dermags yg sesuai dgn point terkumpul anda.

Nak usha produk Dermags – Klik Sini

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *