Bagaimana Akak ini kurangkan parut jerawat beliau dalam masa 2 bulan sehingga ditegur kawan semakin cantik
Scar-Corrector-Serum-Dermags

Bagaimana Akak ini kurangkan parut jerawat beliau dalam masa 2 bulan sehingga ditegur kawan semakin cantik

Hi,, Fiza nak cerita sikit berkenaan akak ni,, Akak H dari bandar P,,, satu hari akak H ni pm Fiza dan bagitau dia ada masalah parut jerawat,, susah nak hilang,,

Akak H: Fiza, kulit saya ade kesan2 parut jerawat lama, jerawat bila time period.

Fiza: Sekarang ni ada jerawat lagi tak?

Akak H: jerawat tak banyak. parut lama macam tebal sikit la. Jerawat sesekali akan naik masa nak period dan selepas period.

Fiza: Sekarang ada pakai apa-apa produk tak?

Akak H: tak,, hanya beli di drugstore jer,. Akak nak cuba Dermags lah,, apa yang sesuai?

Masa tu dalam kepala Fiza,, ni jerawat hormon ni,, yerlah perempuan biasanya time nak period banyaklah perubahan hormon berlaku dan jerawat time nilah suka muncul. Dan bila ditanya lagi,, akak H ni suka sangat picit jerawat tu,, gatal tangan katanya,, hmm memang akan tinggal lah parut jerawat tu.

Hanya guna 2 item

Fiza hanya suggest kat dia 2 item jer.
Cleanser
Scar serum

Cleanser tu macam biasalah untuk cuci segala kotoran pada wajah, supaya liang-liang pori sentiasa bersih dan tidak tersumbat.

Then malam Fiza suruh dia apply Scar Serum. Calit sikit jer tau, dan sapu pada bahagian parut jerawat tu. Dan pesan kat dia jangan picit jerawat jika ada.

Siang
Cleanser

Malam
Cleanser – scar serum

Setelah explain cara pakai semua,, akak H puas hati dan terus sambar 2 item ni.

Sebab Fiza suruh akak ni pakai scar serum ni sebab bahan aktif dia adalah ektrak daun hempedu bumi yg kita panggil Andro Ex® atau nama panjangnya Andrographis Panicula Extract.

Daun hempedu bumi ni seperti yang diketahui memang berkesan dalam perubatan tradisional untuk merawat luka-luka dan parut.

Jadi dengan itu Dr Mariani telah menginovasikan herba ini kedalam kajian beliau dan terhasilah Scar Corrector Serum yang bertujuan khas merawat parut jerawat. Nak tahu lebih lanjut berkenaan Scar Serum- klik sini

Setelah seminggu

Akak H: Fiza akak dh pkai cleanser n scar serum tu best wangi, kulit jadi lembab sangat.

Fiza: Alhamdulillah,, teruskan lah kalau macam tu.. Nanti dah sebulan ker bagi feedback.
Akak H: Ok

Selepas 2 Bulan

Akak H wasap dan ini yang dia cakap

Akak H bagi testimoni Scar Serum Dermags

Fiza lega,,dan akak tu pun happy tapi sayangnya dia tak bagi gambar dia untuk Fiza tunjukkan pada semua orang. Takper,, it’s okay. Always respect that. yang penting dia happy

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You cannot copy content of this page